Česká bezdrátová technologie IQRF získala prestižní ocenění Embedded Award

Na mezinárodním veletrhu Embedded World v Norimberku bylo udíleno prestižní ocenění Embedded Award. Společnost IQRF Tech přihlásila bezdrátovou mesh technologii IQRF do kategorie SoC/IP/IC Design a v rámci obrovské konkurence, více než stovky soutěžících, získala třetí místo.

Unikátní česká bezdrátová technologie IQRF je celosvětově využívána pro různé aplikace Internetu věcí. Díky průmyslové spolehlivosti, maximální bezpečnosti, dokonalému pokrytí problematických oblastí, včetně tunelů či podzemních prostor, je IQRF ideálním a ekonomicky výhodným řešením zejména pro řízení osvětlení, vytápění či průmyslovou automatizaci. Energeticky vysoce úsporný koncept IQRF True Low Power® umožňuje provoz bateriově napájených senzorů po desítky let. IQRF je přirozeně skvělou volbou pro senzorická zařízení a všude tam, kde je třeba minimalizovat náklady na údržbu. Její hlavní devizou je spolehlivost v doručení zpráv a robustnost mesh sítí, které pokrývá. Technologie a celý související ekosystém je chráněn desítkami užitných vzorů a mezinárodních patentů.

Dvacet let intenzivního vývoje vykrystalizovalo v uvolnění otevřeného komunikačního standardu IQRF open standard. Možnost využít standardizovanou komunikační technologii IQRF se tak otevřela každému, kdo pro své výrobky potřebuje moderní a spolehlivou bezdrátovou technologii. Více na standard.iqrf.org.

Více na www.iqrf.org a https://standard.iqrf.org.

Photo - Copyright: NuernbergMesse/Frank Boxler

Author: Adéla Slezáková in category IQRF novinky,

This website uses only technical cookies.