IQRF Tech prezentoval na Krakowské univerzitě v rámci Vědeckého cyklu 2018

IQRF Tech se zúčastnil 8. června Vědeckého cyklu 2018 na Fakultě elektrotechniky a výpočetní techniky na Krakowské univerzitě. Během akce studenti z univerzity prezentovali příspěvky o připravovaných inovačních produktech. Jsme velmi rádi, že jsme se zúčastnili této skvělé akce. V jednom z časových úseků představil Piotr Antończyk z IQRF Tech hostům příležitosti založené na technologii IQRF a komunitě IQRF Alliance. Největší zájem vyvolal program IQRF Startup určený mladým podnikům s inovačním přístupem na začátku podnikání.

Společnost IQRF Tech byla jedním ze sponzorů akce a darovala vývojovou sadu DS-START-04. Starter kit byl věnován nejlepší studentské skupině. Účast společnosti IQRF Tech na této akci je v souladu s naším obchodním záměrem, podporujeme studenty v přístupu k IoT a záleží nám na rozvoji obousměrné spolupráce mezi IQRF Tech a Krakovskou technologickou univerzitou.

Fakulta elektrotechniky a informatiky je první fakulta, která se připojila v Polsku k IQRF Alliance prostřednictvím programu IQRF Smart School.

IQRF na Krakovské univerzitě

Vědecký cyklus na Krakovské univerzitě

Author: Ivona Spurná in category IQRF novinky,

This website uses only technical cookies.