IQRF Wireless Challenge III: soutěž o nejlepší bezdrátovou aplikaci opět začíná

V lednu 2017 bude spuštěn další ročník oblíbené mezinárodní soutěže pro techniky a technicky nadané studenty „IQRF Wireless Challenge III". „Využijte své schopnosti, navrhněte nejlepší aplikaci pro bezdrátovou technologii IQRF a bojujte o hodnotné ceny,“ to je výzva programátorům, vývojářům, technikům a studentům z celého světa.

Soutěž je otevřena od 1. 1. 2017 do 21. 5. 2017, finálové klání nejlepších projektů bude probíhat formou interaktivního veletrhu v červnu 2017. Mezi hlavní odměny patří moderní vývojové nástroje světa bezdrátových technologií a IoT, nadějným technikům rádi nabídneme zaměstnání.

Soutěžící mohou po dobu soutěže zakoupit sadu vývojových nástrojů bezdrátové technologie IQRF se slevou až 30% v rámci programu IQRF Smart School.

Letošní ročník soutěže byl zařazen do Věstníku soutěží Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Hlavním sponzorem je MICRORISC s.r.o., partnery soutěže jsou také firmy AAEON, Netio, Microsoft, Protronix, významné technické university a řada odborných periodik.

Bližší informace k soutěži naleznete na soutěžním webu www.iqrf.org/contest.

Author: Adéla Slezáková in category IQRF novinky,

This website uses only technical cookies.