Technické detaily standardu IQRF pro bezdrátové mesh sítě budou zveřejněny na Wireless Congressu 2023 a Týdnu Akademie věd ČR

Vyspělé bezdrátové mesh sítě IQRF® budou v listopadu 2023 k dispozici pro všechny.

 

Wireless Congress

Kdy: 8. listopadu 2023, 15:00-15:30

Program: https://events.weka-fachmedien.de/wireless-congress/program/

 

Týden Akademie věd ČR

Kdy: 9. listopadu 2023, 14:00-15:00

Program: https://www.tydenavcr.cz/program/akce?id=5328&a=bezdratova-technologie-iqrf

 

Vyspělé bezdrátové mesh sítě IQRF® budou v listopadu 2023 k dispozici pro všechny.
Technické detaily standardu IQRF pro bezdrátové mesh sítě budou zveřejněny na Wireless Congress 2023.

Oceněná bezdrátová síťová technologie IQRF je nepřetržitě vyvíjena od roku 2004, obsahuje mnoho jedinečných funkcí a vylepšení, s ohledem na požadavky a očekávání trhu. Dokazuje to téměř 1 milion zařízení po celém světě ve stovkách reálných aplikací.

Průmyslová spolehlivost, maximální zabezpečení nebo IQRF True Low Power® katapultovaly produkty založené na IQRF daleko za očekávání zákazníků. Směrování, spolehlivé doručování dat přes 200 přeskoků v reálném čase, zabezpečení založené na průmyslových standardech fungující automaticky a bez kompromisů nebo spotřeba senzorů posouvající limity baterie na hranice definované pouze vlastní životností baterie, to je jen několik příkladů toho, jak naplnit očekávání trhu.

Ve světě IQRF neexistují žádné tajné algoritmy, žádné černé skříňky se skrytými překvapeními. Vše bylo průběžně popisováno a dokumentováno. Nyní je zcela standardizován a je k dispozici každému výrobci na základě bezplatné licence.

Světová premiéra standardu IQRF na Wireless Congress 2023 odhalí technické detaily stávajících protokolů a představí zcela nové funkce otevřeného standardu IQRF.

Prezentace také přinese významnou příležitost otevřít hluboká technická témata s jedním z technických lídrů IQRF, Ing. Vladimírem Šulcem, Ph.D., jednatelem IQRF Standards Association.

Wireless Congress: Systems & Applications je platforma, která sdružuje aplikačně orientované výzkumníky, produktové vývojáře, manažery a inovátory bezdrátových technologií.

Týden Akademie věd ČR je největší vědecký festival v Česku. Zahrnuje přednášky, výstavy, akce na pracovištích, dokumentární filmy, workshopy a mnohé další aktivity napříč celou republikou i všemi vědeckými obory. Srdečně Vás zveme na naši přednášku: Bezdrátová technologie IQRF.

Author: Ivona Spurná in category IQRF novinky,

This website uses only technical cookies.