Největší vědecký festival Týden Akademie věd ČR zahájí 4.11.2024, MICRORISC jako partner zahájí cyklus odborných přednášek

Největší vědecký festival Týden Akademie věd ČR právě uveřejnil svůj program a MICRORISC s.r.o. je již podruhé jeho partnerem. Bude nám ctí zahájit cyklus odborným přednášek festivalu v pondělí 4. 11. 2024 od 9:00 přímo v sídle Akademie věd České republiky. Nenechte si ujít exkluzivní přednášku Ing. Vladimíra Šulce, Ph.D., odborníka na bezdrátové mesh sítě, autora několika desítek patentů v ČR, EU, USA, JP nebo CN a mnohých vědeckých publikací:

Bezdrátové mesh sítě. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?

Bezdrátové mesh sítě vtrhly s obrovskou pompou na technický trh v roce 2003. Proč jsou dodnes technickou výzvou? Proč se prognostici opakovaně mýlili. A co přehlédli vývojáři?
Milióny a miliardy komunikujících zařízení… Všechna spolu potřebují komunikovat, získávat data, posílat povely, a to spolehlivě. A také dlouho, bez údržby. … S bezdrátovými mesh sítěmi přišla obrovská očekávání pro svět IoT.
A proč dnes bezdrátové mesh sítě zažívají svou reinkarnaci? Určitě k tomu přispěla také unikátní česká bezdrátová mesh technologie IQRF® zaručující spolehlivé, obousměrné a efektivní komunikační pokrytí všude tam, kde je vyžadována spolehlivost. IQRF transceivery dnes propojují okolo miliónu zařízení po celém světě. Završením 20leté evoluce unikátní, mezinárodně oceňované a desítkami patentů chráněné bezdrátové mesh technologie IQRF je otevřený komunikační standard IQRF, který jsme dali světu. Zdarma, bez licenčních poplatků.

Program je zde: https://www.tydenavcr.cz/program/akce?id=5786&a=bezdratove-mesh-site.-kde-udelali-soudruzi-z-ndr-chybu-

V rámci festivalu také přinášíme možnost vyzkoušet si naši českou bezdrátovou technologii IQRF. Pořiďte si vývojový set DS-START-05, obsahující novou generaci bezdrátových modulů IQRF, s

Autor: Adéla Slezáková v kategorii MICRORISC,

Tento web používá pouze technické cookies.